CBS de Schakel - Utrecht

Opdrachtgever  Stichting PCOU, Utrecht
Architect  Meeder Architectenbureau, Utrecht
Omvang project  1818 m2
Ontwerp & realisatie  2008 / 2010

Project omschrijving
Voor CBS de Schakel te Utrecht wordt een nieuwbouw gerealiseerd.

Bijzonderheden
In het gebouw functioneert de ventilatie middels natuurlijke luchttoevoer over de volledige gevelbreedte, in combinatie met mechanische afzuiging op CO2 concentratie. De toevoerlucht wordt door een convector in een "spoiler" aan het plafond opgewarmd. Over het ontwerp dat WTB-buro voor CBS de Schakel maakte is een artikel geplaatst op Bouwwereld.nl. 
Artikel: Bouwwereld.nl

Werkzaamheden WTB-Buro
WTB-buro verzorgt het programma van eisen, ontwerp, bestek, de aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding van de sanitaire, werktuigkundige, elektrotechnische en regeltechnische installaties.



Entree. Gevel detail. Spoiler met verstel mogelijkheid. Verwarmingselement in spoiler. Bouwfase. Entree.
Indien u niet in het bezit bent van Adobe PDF-Reader,
kunt u deze hieronder gratis downloaden.