Over WTB-BuroJUBILEUM! Oktober 1990 - oktober 2020

In oktober van dit jaar is het exact dertig jaar geleden dat Martin Vleer startte met WTB-Buro. We zijn er trots op dit 30-jarig jubileum van ons bedrijf te mogen vieren! Lees meer

WTB-Buro is een landelijk opererend adviesburo gespecialiseerd in werktuigkundige en elektrotechnische gebouw- en terreininstallaties, met aandacht voor duurzaamheid. Vanuit het centraal gelegen Amersfoort werken wij sinds 1990 aan zeer diverse opdrachten voor het bedrijfsleven, de semi-overheid en de non-profit sector.

WTB-Buro heeft een jarenlange ervaring in het adviseren, ontwerpen, schrijven van bestekken, aanbesteden en begeleiden van installatieprojecten in de gezondheidszorg, forensische zorg, sport en recreatie, woningbouw, onderwijs en utiliteit. De projecten betreffen zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming.

De medewerkers van WTB-Buro zijn goed opgeleid, leergierig, enthousiast en werken actief samen met opdrachtgevers en overige projectpartijen aan plannen en projecten. Zij verplaatsen zich volledig in de projecten, komen met passende en veelal creatieve oplossingen, communiceren direct en efficiƫnt en bewaken kwaliteit en budget. De werkwijze is erop gericht te komen tot een installatietechnisch ontwerp met een optimale integratie tussen het architectonische, constructieve en bouwkundig ontwerp met als doel een optimaal klimaat waarbij energie- en materiaalgebruik worden beperkt.