Nieuws

17-12-2014
Begin december 2014 is ABB Bouw B.V. uit Sliedrecht gestart met de grondwerkzaamheden voor de nieuwbouw Vervolgkliniek op het terrein Duin & Bosch te Castricum van de Parnassia Groep. Vandaag 17 december is de fundatie aangebracht en de begane grond vloer voor ruim 30% gesloten. Het sanitaire leidingwerk onder de begane grond vloer is aangebracht en daar waar nu nog geen vloer is aangebracht ligt het sanitaire prefab leidingwerk klaar voor montage.
WTB-Buro heeft deze week de 1e inspectie van het reeds uitgevoerde installatiewerk gedaan. WTB-Buro houdt namens de opdrachtgever toezicht op de kwaliteit van de uitgevoerde installatiewerkzaamheden.

WTB-Buro is als adviseur gebouwinstallaties verantwoordelijk voor het ontwerp van de sanitaire-, werktuigkundige-, regeltechnische-, elektrotechnische-, beveiliging- en domotica-installaties. Tijdens de uitvoering staan wij de opdrachtgever bij met het controleren van werktekeningen en berekeningen, het houden van toezicht op de kwaliteit van het uitgevoerde installatiewerk, financiĆ«le meer- en minderwerkverrekeningen en de oplevering.