Nieuws

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Wil jij als Engineer - W&S installaties deel uitmaken van een ervaren adviesburo voor gebouwgebonden- en terreininstallaties? Wij zijn op zoek naar versterking van ons team.


Wie zijn wij?
WTB-Buro is een landelijk opererend onafhankelijk adviesburo, gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort. Sinds 1990 werken wij aan zeer diverse opdrachten voor het bedrijfsleven, de semi-overheid en de non-profit sector. WTB-Buro heeft een jarenlange ervaring in het adviseren, ontwerpen, schrijven van bestekken, aanbesteden en begeleiden van installatieprojecten in de gezondheidszorg, forensische zorg, sport en recreatie, woningbouw, onderwijs en utiliteit. De projecten betreffen zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:


Engineer - W&S installaties (M/V)


Voor het engineeren van gebouwgebonden werktuigkundige- en sanitaire installaties.


Wat ga je doen?
Als engineer gebouwgebonden werktuigkundige- en sanitaire installaties ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen van installaties. Je maakt hiervoor onder andere gebruik van Vabi en de gebruikelijke Office programma's, en hebt hier ruime ervaring in. Je bent in staat om zelfstandig diverse berekeningen te maken met Vabi, waaronder temperatuuroverschrijding, koellast, warmteverlies, leidingnetten e.d., of hebt in ieder geval de ambitie om deze vaardigheid te leren. Op kantoor ben jij de spil tussen de adviseur, projectleider en tekenaar. Onze klanten kunnen rekenen op jouw technische kennis, inzicht en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvoering van een project. De functie is afwisselend en biedt steeds nieuwe uitdagingen.


Functie-eisen
Tenminste een middelbare opleiding installatietechniek (MIT)
Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring
Ervaring met Vabi programma's
Ervaring met Microsoft Office programma's
Flexibel en stressbestendig
Communicatief vaardig
Klantgerichte houding, ervaring met klantcontact
Een proactieve werkhouding
Een brede technische interesse
Bereid tot het volgen van cursussen/opleidingen
Zelfstandige werkhouding


Een pré
Ervaring met Autocad, Stabicad en Revit
Woonachtig in de regio Amersfoort 
HBO opleiding Installatietechniek (HIT)


Wat hebben we jou te bieden?
Een fulltime functie in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden een uitdagende baan met veelzijdige projecten, veel eigen verantwoordelijkheid en goede salariëring en arbeidsvoorwaarden. Een ruimer takenpakket behoort tot de mogelijkheden, evenals het volgen van vakgerichte studies en het doorgroeien in functie.


Sollicitatieprocedure
Ben jij nieuwsgierig naar deze uitdaging? Dan zien wij jouw CV + motivatie graag z.s.m. tegemoet. Mail je sollicitatie naar martin.vleer@wtb-buro.nl Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen: (033) 46 55 370


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.